Чи міг би цей звіт бути остаточною відповіддю на ваше хонда?

Продаж Легкових Honda Civic

Дуже чудовий великий сенсорний дисплей, багато бардачків і поличок. 5 л/100 км у містіОбслуговування:10,000 км тому: заміна ГРМ, гальмівних дисків, колодок, радіатора кондиціонера, акумулятора, масла в коробці передач, антифризу, нові всесезонні шини 235/65 R174,500 км тому: заміна моторного масла, масляного фільтра, повітряного фільтра, салонного фільтра, газових фільтрів. Чудовий гібрид від світового лідера надійних автомобілів. Зовнішній вигляд CR V Hybrid вражає своєю сучасністю та елегантністю, а високоякісні матеріали та ретельно пророблені деталі створюють відчуття преміум класу. Авто в хорошому стані, один власник в Україні пригнаний 2023 році. Детальніше за телефоном. Не димить, не троїть , масло не споживає. Мотоцикл куплено у липні 2019 року в Києві, через фірму, яка привозить машини та мотоцикли з американських аукціонів. Гарантія до 3 х років; 3. Вдосконалений Yamaha Aprio з дисковими гальмами. Стан автомобіля як нового. Підігрів https://n-auditor.com.ua/images/pgs/history-of-creation-and-characteristics-of-an-unsurpassed-motorcycle.html сидінь/дзеркал. Базова версія Accord належала до сегмента «2 літрових седанів», а його топ версія пропонувалася і з більш потужним і тяговитим двигуном робочим об’ємом в 2,4 л. Power Bank на колесах за найкращою ціною. Оновлена Honda M NV 2024 року випуску. Цікавий факт: у 2010 році VW Jetta TDI випуску 2009 року з новітньою автоматичною 6 ст. В Вашем браузере отключен JavaScript. Найбільша мережа автосалонів та автосервісів Львів, Київ, Харків, Одеса, Кропивницький, Дніпро; 13. 38 096 690 51 67+38 050 577 71 74. Honda — The Power of Dreams. Дуже гарна музична система, сабвуфер, люк та багато іншого. Новий CR V забезпечує достатню потужність і крутний момент як у міському русі, так і за межами міста. Мопед ХОНДА Супер Каб,без пробігу по Україні. Будемо раді допомогти вам придбати сучасний засіб переміщення по місту без захмарних витрат і довгого очікування. Всі вікна рідні, включаючи лобове. Заглиблюватися в ТТХ даного байка сильно не будемо.

Готівка за хонда

131 оголошення про продаж Honda Dio AF 34

Наші переваги: Гарантія 1 рік. Амортизатор з пружиною. 9 с, а максимальна швидкість 308 км/год. Так, «маленький» для Європи включаючи Україну і Японії, «великий» — для США, Канади, Китаю, Таїланду, Сінгапуру. Офіційний показ нових моделей для ринку США відбувся в листопаді 2015 року на автосалоні в Лос Анджелес. Бездоганно працюють всі електро та механічні вузли. Компанія викликає довіру та зберігає стабільний ріст, оминаючи “граблі”, на які стають інші компанії. Продам скутер в хорошому стані По пластику все є незначні царапини Мотор,електрика відміна Замінено мастило Сів поїхав Скутер ніколи не підводив. Крім того, в Японії паралельно з Accord випускалася модель Torneo, яка повністю повторює модельний ряд Accord седан, але відрізнялася іншою оптикою, бамперами і оперенням. І 190 Нм, «механіка» або «автомат» і турбодизелем 2. З 6 го покоління всі японські моделі Accord оснащувалися електричним підсилювачем керма. На модель діє програма 3х денної гарантії повернення коштів. Доставка, сертифікація та постановка на облік;11. Ять сидінь + підігрів, датчики дощу та світла, круїз контроль, мульти кермом, клімат контроль двух зонний,люк, підрульові пелюстки перемикання передач, та інше. Перевірка технічного стану автомобіля;5. Просьба не путать с дорестайл моделью до 2006.

Способи привернути увагу до хонда

Honda CR V

Майданчики авто бізнесмени не турбувати. Найбільша мережа автосалонів та автосервісів Львів, Київ, Харків, Одеса, Кропивницький, Дніпро; 13. Малярно кузовний комплекс. Висококласний сервіс. 5 л розвивав потужність в 92 к. Не бита та не фарбована, стан на 100% , якісне, комфортне пригнане з Європи в Україну 2 місяці тому, замінено фільтри та масло. Функція V2l означає, що електромобіль може заряджати або живити інші електричні прилади, наприклад, побутову техніку чи інструменти, використовуючи свою батарею. Авто в ідеальному технічному стані. Функція V2l означає, що електромобіль може заряджати або живити інші електричні прилади, наприклад, побутову техніку чи інструменти, використовуючи свою батарею. У нас є оригінальний пробіг тільки по шляхах Японії. Продам свій улюблений, стильний та надійний Honda Accord 2017 Coupe EX. Масло заливаю тільки Honda 5w30. Вигідний ціновий мотоцикл для своєї категорії 7. Схема підвісок така ж, як і в попередній моделі, але в передніх стійках McPherson застосовуються нові L подібні важелі й усе це монтується на іншому алюмінієвому підрамнику. Збільшений запас ходу, підігрів передніх сидінь та оновлений екран. Все, надалі очікуємо прибуття автомобіля. Купити скітер Хонда ви можете, натиснувши на кнопку КУПИТИ або по телефону: +380994852534. Пасажири всі так само можуть насолодитися його вишуканістю, ергономічністю, і прекрасною обробкою. Допомоги в прдажі не потребую. Також автомобіль має новий електромотор зі збільшеною потужністю. ОРІЄНТОВНА ДАТА ПРИБУТТЯ 30. Автомобіль побудовано на модернізованій платформі Honda Architecture HA від попередника. Можливий обмін та торг, за детальною інформацією за тел. Дніпро, Запорізьке шосе, 53бБатарея ЛІТІЙ ЗАЛІЗО ФОСФАТ BLADE На 61,3 кВтгод При цьому запас ходу 500 км CLTC Опції які доступні Автоматичне світлоАвтоматичне складання дзеркал Монітор 12. Найбільша мережа автосалонів та автосервісів Львів, Київ, Харків, Одеса, Кропивницький, Дніпро; 13. Є всі функції які тільки були доступні до замовлення: парктроніки по кругу спереді та з заду круїзконтроль дістронік панорама навігація камера заднього виду двохзонний клімат контроль заправлений і працює дуже добре автоскладання дзеркал повний мультируль зі всіма можливими кнопками і функціями підігрів сидінь автозатемнення дзеркал заднього виду датчики дощу, світла та тиску в шинах фаркоп оригінальні диски R18, на високій резині, ТОП для наших доріг два ключі дві полки в багажнику дуже велика рідкість, повіртеДодаткова інформація по телефону.

Запчастини 10351 запчастин на Хонда СР В

Всі розхідні матеріали замінені. Велике багажне відділення під сидінням + бардачок під кермом. Середня витрата 8л, по місту з пробками може доходити до 9 10л. Диски MAК Було проведено планове ТО. Полігон призначений для виявлення можливих специфічних шумів при русі а / м, мототехніки в складних дорожніх умовах. Не фарбована жодна деталь, навіть бампера. Отключите режим приватного доступа, чтоб воспользоваться поиском б/у авто. Абсолютно всё обслежуно. У просторовій рамі використано більше високоміцної сталі, що підвищило жорсткість на кручення на 85%. АВТО В ДОРОЗ ОРІЕНТОВНА ДАТА ПРИБУТТЯ 25. Оригінальний перевірений пробіг, ГАРАНТУЮ. Цей автомобіль вражає поєднанням потужності, ефективності та передових технологій. Також є кредитування авто. Збільшений запас ходу, підігрів передніх сидінь та оновлений екран. Акордів 8 в такому стані залишилось одиниці. Цеп на холодну ні на гарячу не чути. Хонда CR V, 2008 року випуску, 2. Коробка автомат перемикає плавно. Найпотужнішим двигуном оснащувався американський варіант CR V Р4 2. 38 096 690 51 67+38 050 577 71 74. 3 дюймів Клімат контроль Камера заднього виду Безключовий доступ Можливість відачі енергії з авто V2L 2. Підготувавши концепцію моделі до тривалого переродження. Розмір переднього колеса: R10Розмір заднього колеса: R10. Відділ запасних частин. Найбільший вибір нових автомобілів Honda в автосалоні Honda у Львові на Городоцькій, 306. На вибір пропонувалися два види трансмісії: 4 ступінчаста механіка і автоматична Hondamatic. Комфортний та надійний японський кросовер з надійним японським двигуном та автоматом. Юридична особа – як критерій надійності;6. VIN 1HFSC47A16A500134.

Honda Civic: попит породив пропозицію

При споживанні палива всього близько 10л100км в агресивному стилі водіння. Наші переваги: Гарантія 1 рік. В такому стані Hondа CR V залишилось дуже мало, повірте моєму досвіду в продажі конкретно цих авто. Тільки після порошкової покраски. Продається хороше авто, детальніше за телефоном. Малолітражку відрізняв двигун поперечного розташування, завдяки якому звільнився додатковий простір для салону. Ви вносите аванс у розмірі від 10% від вартості замовленого автомобіля. 2023 року із Європи, стан відмінний, економічний авто 6. Кількість кінських сил було збільшено всього на 1, і в цілому автомобіль став більш «громадянським» ніж спортивним, у ньому з’явилися клімат контроль, датчик дощу і т. Під капотом розташовувався новий 1,5 літровий 12 клапанний двигун потужністю 76 к. Додаткові фото по запиту. Надійний, комфортний, економний, доглянутий автомобіль, експлуатується кожного дня, вкладень не потребує, все працює, один власник в Україні, 2 оригінальні ключі, зроблено повне ТО. В Вашем браузере отключен JavaScript. ОРІЄНТОВНА ДАТА ПРИБУТТЯ 30. При 6200 об/хв і 180 Нм крутного моменту при 4500 об/хв. Функція V2l означає, що електромобіль може заряджати або живити інші електричні прилади, наприклад, побутову техніку чи інструменти, використовуючи свою батарею. Музика преміальне звучання як на концерті із заводським сабом. Хонда діо34 без пробігу по Україні. Окремо стоїть модифікація Type R, у якій під капотом знаходиться 2,0 л двигун K20A2 DOHC i VTEC такий, як і на Honda Integra Type R. На 103 000 км проведено велике ТО:Заміна комплекту ГРМ і помпи;Заміна прокладок VCM;Заміна масла в двигуні, роздатці та мостах;Заміна фільтра салону та кришки радіатора;Заміна свічок запалювання;Чистка форсунок;Чистка дросельної заслонки;Встановлено новий акумулятор та комплект шин. Новий радіатор, антифриз, весною перебиралась ходова. Можливе дострокове погашення. Арія Моторс офіційний автосалон Honda у Львові. Є люк, склопідйомники, магнітола і т. Заглиблюватися в ТТХ даного байка сильно не будемо. Крім хетчбеків, були також представлені високий універсал Shuttle і купе CRX. Местами царапины/небольшие сколы снизу на пластике. За детальною інформацією звертайтесь. Дивлячись на чергового стилягу від Honda, на думку спадають американські дредноути 50 х один хвіст чого вартий.

Вигадливі відділення для зберігання

Можливість придбати автомобіль за криптовалюту; При купівлі автомобіля в салонах «SKM 1» Ви отримуєте не лише високоякісне обслуговування, але й надійну та швидку сервісну підтримку. Є фото з США як виглядав автомобіль на аукціоні. В наявності Оновлена. Функциональность страниц может быть ограничена или вовсе не возможна. Встановили ГБО 5покоління та вписали в Тех. В Global Electric ви завжди можете обрати Хонда електромобіль з тих що є в наявності та доступні для негайного придбання. Серійні версії седана і купе були офіційно оприлюднені на початку вересня 2012 року. Сівік став найуспішнішою моделлю Хонди і займає 6 те місце у списку найбільш продаваних автомобілів світу. Також ми практикуємо інвестування в електрокари, це коли наші клієнти купують авто в Китаї для перепродажу, а ми допомагаємо їх реалізувати в Україні. Невеликий фейсліфтінг не пошкодив машині рівно настільки, наскільки не пішов їй на користь: задню оптику японці зробили злегка ромбоподібною, проте це навряд чи кидається в очі, особливо під час руху авто, а спереду змінили форму протитуманних фар. Комплектація: ключь, дзеркала, Довідка рахунок, В гарному стані , Все працює , на ходу.

Suzuki Sepia new

Підігрів сидінь, дзеркал, 2 зонний клімат контроль, парктронік, круїз контроль, ABS, ASP, мультимедіа, електросклопідйомники, стоїть дорога ксенонова оптика та сигналізація, 2 комплекти ключів, просторий багажник та салон. Можливий викуп та послуга трейд ін. Комплектація: LED фари, безключовий доступ, люк, підігріви, 2 монітори,система утримання в смузі, система запобігання зіткненню, бічна камера, якісне світло. Можливість придбати автомобіль за криптовалюту; При купівлі автомобіля в салонах «SKM 1» Ви отримуєте не лише високоякісне обслуговування, але й надійну та швидку сервісну підтримку. 8 На авто їздила жінка з дитиноюОбслуговування: Масло та фільтри двигун і КПП замінені; використовувалося тільки оригінальне масло і фільтри Заміна повітряного та салонного фільтрів Замінений паливний фільтр Обслуговування виконувалось на офіційному СТО Honda у Бориспілі Honda VIDI Insight згідно регламенту Хонди до лютого 2022, потім на СТО в Ужгороді Є всі чеки, які підтверджують проведені роботи з 2017 року від моменту придбання авто у першого власникаОсобливості: Всі скла оригінальні, тріщин немає Усі кнопки працюють справно Наявні два ключі Два комплекти дисків: Літні диски на фото Зимові штатні залізні диски Два комплекти нової гуми: Літо: Continental Premium Contact Зима: PirelliЗовнішні недоліки: Задній бампер з тріщиною та подряпаний Багажник має незначні пошкодження: подряпини та невелику вм’ятину Заднє праве крило має подряпину Задня права двері має незначну потертість Перший власник робив пороги та фарбував їх Маленька притертість на задньому лівому крилі Сколики на капоті Передній бампер подряпанийАвто знаходиться в Ужгороді. У комплекті є літня та зимова гума. По скутеру все супер, заводиться як з електро стартера так і з кік стартера, є дефекти по пластику, їде дуже бодро об’єм двигуна 65, за всіма питаннями дзвоніть, або пишіть роскажу детально все. Ходова в ідеальному стані. Дуже багато тюнінгу, весь в підсвітках, світло просто бомба все на LED лампах. Авто востаннє проходило ТО рік тому, з того часу на ньому не їздили. ОРІЄНТОВНА ДАТА ПРИБУТТЯ 30. Автомобіль має один косметичний підкрас, без шпаклівки. Двигун потужний і самий економний в своїй лінійці, масло не бере і не димить, встановлено ГБО 4 го покоління та вписане в техпаспорт. Продаю свій автомобіль. Можливість придбати автомобіль в кредит/лізинг на найкращих умовах. Причому, скласти їх можна одним дотиком. Автомобіль зберігається в гаражі. Авто в чудовому стані, новий власник буде задоволений, якщо є питання по авто звертайтесь за телефоном. Можливість віддачі електроенергії V2l. На ті роки це був надзвичайно економічний автомобіль. В оснащення Honda CR V входять нова інформаційно розважальна система з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, електропривод дверей багажника з системою безконтактного відкриття багажника, активні жалюзі в решітці радіатора і пакет систем безпеки Honda Sensing. Місткість акумулятора кВт. Ми пропонуємо вживані японські скутери у відмінному стані за помірними цінами, причому кожен покупець отримує офіційну гарантію. CR V зберіг звичний силует найпопулярнішого у світі позашляховика, але його дизайн зазнав еволюції, ставши більш витонченим і спортивним. Дуже красивий дорогий колір вживу виглядає просто супер. Розмір шин передня / задня. Розглядаю обмін на CBR 1л. VIN номер: AF24 1420021Коробка передач: ВріаторТип приводу: РеміньУмови продажу: Звичайний продажТехнічний стан: На ходу, технічно справний, Гаражне зберігання, Не битийКомфорт: Запуск кнопкою, кикстартер. Страхування автомобілей КАСКО або ОСЦПВ на найвигідніших умовах; 12.

Підвіска та колеса

Можливість розстрочки, кредиту, лізингу,Trade in;10. Оновлення проміжного циклу 2015 року торкнулися рестайлнга деталей комбінації приладів в передній та задній частині салону, разом з появою нових коліс. Можливість віддачі електроенергії V2l. У седана і купе передня підвіска Макферсон, задня незалежна багатоважільна. Висококласний сервіс. Нещодавно зроблене ТО. Можливість віддачі електроенергії V2l. Покупцеві повний бак, з продажем не поспішаюМожливе оформлення через ДІЯ, продаж за USDT, перегляд у Києві будь якого дня. ОФІЦІЙНИЙ АВТОМОБІЛЬ. Головним нововведенням цього скутера є величезне сідло, на якому спокійно поміщаються дві людини, місткий багажник під сідлом і невеликий ящик для рукавичок або документів, який почав закриватися на ключ. 0 літра отримав вищу ступінь стиснення, новий впускний колектор і збільшений підйом випускного клапана. Перевірка технічного стану автомобіля;5. Пригнане з Німеччини, рідний пробіг 230 тис. Не є виключенням і наша країна, де Хонда електромобіль поступово виходить в лідери продажів, приваблюючи користувачів своєю надійністю, безвідмовністю та безпекою. Продам власне авто Honda Accord coupe в гарному стані та ексклюзивному кольорі Still Night Pearl. Його поява стала революційною. Хонда діо 27 сів поїхав. Перед інженерами Honda гостро постало питання розробки особливого високоефективного двигуна, який істотно підвищив би технічний рівень моделі, відкривши перед нею нові обрії. Дуже красивий дорогий колір вживу виглядає просто супер. Автомобіль продається від власника. Ребілд кермової рейки. А ще рестайлінговий Accord Type S отримав 180 сильний турбодизель 2. Силові агрегати залишилися колишніми, і лише бензоелектрична модифікація додала в потужності до 218 сил. Середній розхід палива, л / 100 км. 2 кВтМи найбільший постачальник електромобілів в Україні, тому можемо запропонувати для своїх клієнтів найкращі умови, а саме:1. Міцна, жорстка та жорстка платформа забезпечує основу для важливих показників безпеки, включаючи нові структурні компоненти для покращеного захисту від фронтальних, задніх та бічних зіткнень. Найбільша мережа автосалонів та автосервісів Львів, Київ, Харків, Одеса, Кропивницький, Дніпро;13.

Додатково

2,4 бензин автомат на шкірі є люк на літніх балонах. Економічний інжекторний двигун в лінійці 50 куб мопедів 1 л/100 км. Автомат працює плавно без ривків як на підвіщення передач так і на зниження. Прекрасний вибір для тих, хто прагне виділятися з буденного натовпу. Можливий розрахунок криптовалютою. Доставка, сертифікація та постановка на облік; 11. Найбільша кількість авто в наявності по Україні. Ємність акумулятора 58,7 кВт; Потужність двигуна 160 кВт 218 к. Техобслуговування та сервіс. Power Bank на колесах за найкращою ціною. Терміновий продаж Авто в гарному станіКомплектація EXLНа всі запитання звертайтесь за номером телефону. Продам свою Honda CBR600F4 1999р. Всі питання по телефону. Більша частина пробігу була ідеальними дорогами. Двигун потужний і самий економний в своїй лінійці, масло не бере і не димить, встановлено ГБО 4 го покоління та вписане в техпаспорт. Має досить просторим салоном, внутрішній простір якого дозволяє, цілком комфортно влаштується як попереду, так і ззаду. Абсолютно нова модель 2024 року.

Несправності

Ємність акумулятора 58,7 кВт; Потужність двигуна 160 кВт 218 к. Продаж з переоформленням. В автівкі впевнений на всі 100%. Підвіска переднього колеса. Машина в ідеальному стані, вкладень не вимагає. В 1980 році був випущений мільйон автомобілів Honda Accord. Звичайна висота сидіння 80 см , підходить для середнього зросту 175 см , зручна та зручна для мотоциклістів. Обмін не цікавить, аргументований торг біля капоту. Велике прохання не пропонуйте обміни, допомогу, публікації в Інстаграм тощо. Мотоцикл дуже зручний та дуже красивий. Продаю незвичайний автомобіль Honda Civic SI 0 100км за 6,8сВерсія “SI” означає Sport Injected. Скутер honda dio34 на обкатці,дефекти пластику,в цілому працює добре. Україна, Київська областьс. При обміні дорожче або адекватно можливо домовитись. І седан, і хетчбек Civic нового покоління 2022 року отримали свіжий інтер’єр в мінімалістичному стилі. Якість і надійність кожної моделі не піддається сумніву, саме на цьому Honda наголошує при виробництві. Доставка, сертифікація та постановка на облік;11. В Детройті в жовтні 2016 року дебютувало п’яте покоління Honda CR V. Хто купить дане авто точно не пожалкує. 4 Газ/Бензин Maximal EXECUTIVE Avtomat, куплений в автосалоні у Києві в 2009 році, рідний пробіг. Можливість придбати автомобіль в кредит/лізинг на найкращих умовах. Максимальна комплектація, авто в наявності. Настільки смілива ініціатива найнеординарнішого японського виробника спочатку не віщувала нічого хорошого в сенсі ринкових перспектив, але допомогла зламати стереотип споживачів, які вважали, що японці нічого респектабельного виробляти не можуть. ОРІЄНТОВНА ДАТА ПРИБУТТЯ 30. Кредит, лізинг, обмін. У авто найповніша комплектація Executive: шкіряний салон, електро регулювання передніх сидінь, клімат роздільний, преміум саунд та заводський сабвуфер, електропакет, датчики дощу, світла, круїз, електродзеркала, люк, литі диски, ксенон, тонування, сигналізація, бортовий комп’ютер та багато іншого. ЧОРНИЙ АКОРД НА ЧОРНІЙ КОЖІ на дисках JEREMI SPORT,виглядає дуже Правильно. 3 дюйми;дзеркало заднього виду з покриттям антивідблиску;кріплення дитячих сидінь ISOFIX. Динамічний та економний автомобіль. Автомобіль дуже зручний як для міського так і заміського використання, в міру економічний як на повний привід, середній розхід палива сягає 5.

Honda MNV 2024 TOP

Новый мотоцикл зовсім без пробігу, куплена на аукціоні в Японії, ,пакет документів для постановки на облік, доставка по всій Україн. Оплатити вартість та доставлення електрокара Хонда. Ця модель носила назву Honda Tact AF24 Stand UP. Дизайн цього неокласика навряд чи залишить когось байдужим, та й як можна пройти повз такого красеня. З додаткового встановлено дуги безпеки, високе вітрове скло, повна багажна система кофрів, центральна підніжка. Зручна форма кузову, що робить цей транспорт ідеальним для міста. Нові електрокари в Китаї починаються від 15. Автомобіль пригнаний з США, відновлений якісними оригінальними запчастинами. Это займет всего пару минут. Вы используете режим «Частный доступ». Напівавтоматична 4 х ступенева коробка передач. Автомобіль комплектується додатково текстильними килимками, додатковою зарядною станцією на 7 kWt і перехідниками. 2024Ми найбільший постачальник електромобілів в Україні, тому можемо запропонувати для своїх клієнтів найкращі умови, а саме:1. 7 л/100 км у міському циклі і 4. Страхування автомобілей КАСКО або ОСЦПВ на найвигідніших умовах; 12. З недорогим обслуговуванням, на відміну версії 3. Отключите режим приватного доступа, чтоб воспользоваться поиском б/у авто.

Honda MNV 2023 TOP

Якщо ви візьмете машину, частіше регулюйте кут коліс. ОРІЄНТОВНА ДАТА ПРИБУТТЯ 30. Перевірка технічного стану автомобіля;5. Оновлення проміжного циклу 2015 року торкнулися рестайлнга деталей комбінації приладів в передній та задній частині салону, разом з появою нових коліс. Рідкісний , оригінальний автомобіль. Салон чистенький,збережений в чудовому стані. Розхід як не дивно 9 траса, 12 13 містоЄ повна історія обслуговування за останні роки. Характеристики: Запас ходу 500 км. 462 km Паливо: Дизель Продам свіжопригнаний автомобіль зі Швейцарії. За бажанням ви можете оформити покупку в кредит на вигідних умовах: під помірні відсотки та з індивідуальним розрахунком графіка виплат.